Know thyself – Min kärleksrelation till mig, Kvinnoretreat, 7-10 mars, Fåtal platser kvar!

Välkommen till en transformerande resa som handlar om att fördjupa och läka kärleksrelationen till dig själv. En resa att återupptäcka och återerövra hela Dig.

Väck din kreativitet och livskraft och bli medskapare av ditt eget liv!

Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen och höjderna inom dig själv i en gemenskap med andra kvinnor. Detta är en resa som ger dig möjlighet att återknyta kontakt med naturen och därigenom dig själv, återställa en inre balans.

Läs mer här

Den medvetna parrelationen – workshop för par, 12-14 april

Välkommen till en intensiv helg med fokus på kontakten mellan dig och din partner! En helg med möjlighet för er att förstå mer om era grundläggande ankyntningsmönster och därigenom varför och av vad ni triggar och triggas. Och varför just ni kan hjälpa varandra att läka!

Läs mer här

Den medvetna parrelationen del 2– workshop för par, 3-5 maj,

Fåtal platser kvar!

Detta är en helg för er som tidigare deltagit i vår workshop Den medvetna parrelationen, eller gått i en längre parterapi hos någon av oss.

Helgen kommer bli en fantastisk blandning av att stärka det positiva och att förstå mer om det som blir trassligt. Vi fortsätter arbetet med att använda konflikten som en ingång till ökad förståelse och stärkt samarbete, och vi fortsätter vår vandring bort från polarisering och destruktivt beroende i riktning mot den vuxna medvetna parrelationen!

Läs mer här

Know thyself, next level – Kvinnoretreat, 23-26 maj,

Fåtal platser kvar!

Välkommen till en transformerande resa som handlar om ett fördjupat möte med dig själv på precis alla plan – från det lägre till det högre medvetandet, en resa inom och bortom.

Denna retreat är för dig som tidigare arbetat med Åsa i Ladan eller individuellt. Vi samlas en grupp gudinnor med erfarenhet av djupt inre arbete, för att tillsammans färdas än lite djupare och högre i det immanenta och transcendenta fältet.

Läs mer här