Min kärleksrelation till mig

Know thyself-retreats –

Min kärleksrelation till mig

Vad vägleder dig genom livet? Vad inom dig lyssnar du till? Kan du urskilja vad som är i din sanna essens tjänst och vad som kommer från egot, personligheten, dina försvar, trauman och rädslor?

Välkommen att utforska detta – utforska din djupare, klarare, inre röst; den själsliga aspekten av dig som människa. Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen inom dig själv i en gemenskap av andra likasinnade. Att låta oss navigeras av vår inre, autentiska kompass gör stor skillnad i upplevd livskvalitet.

Under vår tid tillsammans kommer vi på olika sätt, med olika verktyg och metoder utforska det transcendentala, det transpersonella – det bortom materia och kroppsligt mänskliga.

Låt dig guidas till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom Dig.

Jag tar i mitt arbete hjälp av:

✶ Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv

✶ Naturen & Skogsbad för grundning & påminnelse om vårt ursprung

✶ Ljud & Vibration för läkning och helande

✶ Hästarna för att guidas till närvaro & intuition

✶ Eldceremoni för rensning & rening

✶ Plantorna Cacao & Rapéh för utkristallisering & kärlek

✶ Yoga och Meditation för klarhet & transcendens.

Röster från tidigare deltagare:

”Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv.”

Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet”

”Var öppen och låt dig ledas på en magisk resa där du får upptäcka din styrka, din svaghet och din fantastiska kapacitet. På vägen träffar du andra som hjälper dig längs stigen som du inte visste du behövde men tro mig, det gör du! Give yourself the biggest gift!”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek ~ till mig själv och till världen.”

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegansk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu vid de längre retreaten. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Inga tidigare erfarenheter av hästar krävs. Det handlar här inte om ridning av hästarna, utan kortare samvaro, närvaro och frivillig beröring. Hästar är ett mycket känsligt och inkännande djur, som kan hjälpa oss nå de kvaliteter i oss själva.

Know thyself-retreats ges i olika format; 1:1 med Åsa eller längre retreats som sträcker sig över fyra dagar. Se Retreats för schema.

 

“Jag tror på riktigt det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sätt.”

Know thyself är ett koncept skapat med möjlighet till olika typer av arbeten. Kanske vill du utforska detta på egen hand tillsammans med mig. Kanske längtar du efter fördjupning och att vara i en grupp med andra kvinnor.

⫸ Min kärleksrelation till mig, Kvinnoretreat

Kreativitet 🤍 Livskraft 🤍 Shakti

Välkommen till en transformerande resa som handlar om att fördjupa och läka kärleksrelationen till dig själv. En resa att återupptäcka och återerövra hela Dig.

Vad vägleder dig genom livet? Vad inom dig lyssnar du till? Kan du urskilja vad som är i din sanna essens tjänst och vad som kommer från egot, personligheten, dina försvar, trauman och rädslor? Vad behöver du läka för att leva ett friare liv? Vad behöver du öppna upp för? Vad längtar du efter?

Att våga utforska din djupare, inre röst – essensen i det som som är Du och sen kunna navigera utifrån denna plats, gör stor skillnad i upplevd livskvalitet. De flesta av oss längtar efter att få finnas med allt det vi är, både våra skuggsidor och vårt ljus. Vi har alla upplevelser av att inte ha fått finnas med med allt det vi är, eftersom det inte finns några perfekta människor har ingen av oss barn blivit speglade och bemötta med kärlek i allt det vi är. Det resulterar i en inre liten tjej där inom dig som längtar efter att Du ska se och höra henne. Den enda som idag kan ge dig ett ok på att vara allt det du är, är Du. Den här resan handlar om att återupptäcka och återerövra dig själv. Att våga landa in i självkärlek och självomsorg.

Jag som erfaren terapeut kommer kärleksfullt att guida dig till sfärer och dimensioner långt bortom och samma gång djupt inom dig.

Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen och höjderna inom dig själv i en gemenskap med andra kvinnor. Det är väldigt vackert och i sig läkande att göra detta utforskande i en grupp av kvinnor. När vi kvinnor kommer samman skapar vi möjligheten för kvinnlig urkraft. Det inre arbetet går ofta fortare när vi är i en grupp – vi speglar, utmanar och håller varandra i kärlek.

Väck din kreativitet och livskraft och bli medskapare av ditt eget liv!

Att leva i samklang med naturen är vårt naturliga tillstånd som vi som art på många sätt tappat. Detta är en resa som ger dig möjlighet att, genom olika naturceremonier, skogsbad, ritualer och plantmediciner, återknyta kontakt med naturen och därigenom dig själv, återställa en inre balans.

Vi kommer även med olika verktyg och metoder utforska transcendens, den själsliga aspekten av Dig. Du som arbetat med mig tidigare, detta är ett ypperligt tillfälle för fördjupning. Kom ihåg att du aldrig mött dig själv där du är just nu. Kom och låt dig påminnas och väckas på nytt!

Låt dig guidas till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom Dig.

Jag tar i mitt arbete hjälp av:

❍ Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv

❍ Terapeutiska tekniker för att tryggt hålla dig i ditt utforskande

❍ Naturen & Skogsbad för grundning & påminnelse om vårt ursprung

❍ Ljud & Vibration för läkning och helande

❍ Systerskap & Kvinnlig urkraft

❍ Eldceremoni för rensning & rening

❍ Plantorna Cacao & Rapéh för utkristallisering & kärlek

❍ Yoga och Meditation för klarhet & transcendens.

Röster från tidigare deltagare:

”Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv.”

”Denna retreat är det bästa jag någonsin gett min kropp och själ”

Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

”Jag blickar tillbaka och längtar genast dit igen. Känslan av att komma hem och samtidigt göra en lång resa. En plats som senast lämnade mig med känslor av expansion, kraft och harmoni. Allt från maten, inredningen, naturen och personerna bakom andas kärlek, näring och ljus.”

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegetarisk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

✸✸✸✸✸✸✸✸

⫸ 1:1 – Vi ses i Ladan för en eller flera tvåtimmars sessioner. Detta är unikt designat efter ditt behov. Förslag på arbeten följer här. Kanske vill du ha lite av allt nedan nämnt.

❍ Arbete med plantmedicinen Rapéh för att nå djupare inom och bortom dig själv. Nå ett utkristalliserande av dina tankar. Starkt hjärtöppnande.

❍ Arbete med att nå din inre kraft genom release-arbete.

❍ Arbete med guidad visualisering för att nå din inre röst, kopplat till den själsliga aspekten av Dig.

❍ Arbete med Kundaliniyogans och meditationens mysterium. Transpersonellt arbete.

Kontakta mig för 1:1 privatsessioner: asa@terapiasaolsson.se

Om Åsa

Om Åsa

Mitt intresse för människan och hennes psykologiska och andliga processer är livslångt. Det har tagit sig olika vägar och uttryck, från en början inom teater och dokumentärfilm som dramatiker och regissör, till att senare landa inom terapeutyrket. Jag är Dipl. Psykosyntesterapeut och Cert. Imago-parterapeut (IRT).

Terapeutiskt arbete handlar för mig om sanningssökande. Den inre, personliga sanningen, din sanning. Få av oss blev som små barn speglade i allt det vi är, på grund av våra vårdgivares egna sår. Och det som inte blir speglat inom oss tror vi tyvärr är fel och vi lär oss dölja det. Det resulterar i att vi döljer det som egentligen är vårt autentiska Jag. ”Ett barn som kritiseras slutar inte älska sin förälder, det slutar älska sig själv.” Ett terapeutiskt arbete handlar för mig om att återupprätta kärleksrelationen till dig själv.

Jag är certifierad Kundaliniyogalärare och har studerat och praktiserat yoga och meditation i närmare 30 år. Kundaliniyoga är en integrerad del av mitt dagliga liv. När jag led av utmattningssyndrom för 20 år sedan var det Kundaliniyogan som förändrade mitt sätt att leva och mitt förhållningssätt till mig själv. Jag hittade tillbaka till mig själv och livet genom min dagliga praktik. Det som enligt mig framför allt skiljer Kundaliniyoga från annan yogaform är dess transformerad meditationer och mantrasång, för mig väldigt mycket en andlig praktik.

Jag är grundare av och driver Know Thyself – terapeutisk retreat i Ladan. Jag har skapat och byggt upp denna plats under flera år utifrån en vision om en samlingsplats för oss som är filosofiskt, psykologiskt och andligt sökande. Ladan är en plats för inre utforskande, liksom en plats för gemenskap och relation – mötet, både det inre och det yttre. Vi lever i en högpulserande värld där återhämtning, introspektion, närvaro, ritualer, ceremonier och andlighet inte premieras. För mig är det värdeord.

Att våga släppa taget om historien – om vem jag är, hur världen fungerar och min plats i den – är väldigt utmanande. Vi är alla på en resa, en resa som förhoppningsvis för dig närmare ditt autentiska Jag. Att våga göra den resan, ge dig själv utrymme att våga möta andra delar av dig än de du vanligtvis uppvisar för omvärlden kräver tid, mod och trygghet. För mig personligen har det varit viktigt att alltid fortsätta detta arbete, jag blir aldrig klar, det finns alltid fler lager att skala av. Det sägs att en terapi aldrig kan komma längre än dit terapeuten själv gått, det samma gäller för en retreat. Det får mig att alltid fortsätta mitt personliga utforskande, ju längre och djupare jag färdats, desto längre och djupare kan jag guida dig.