Know thyself, next level – Kvinnoretreat, 23-26 maj

Välkommen till en transformerande resa som handlar om ett fördjupat möte med dig själv på precis alla plan – från det lägre omedvetna till det högre medvetandet, en resa inom och bortom.

Denna retreat är för dig som tidigare arbetat med mig, Åsa i Ladan i grupp eller individuellt. Vi samlas en grupp gudinnor med tidigare erfarenhet av inre arbete, för att tillsammans färdas än lite djupare och högre i det immanenta och transcendenta fältet.

“We must be willing to let go of the life we planned so as to have the life that is waiting for us.”
– Joseph Campbell

Att våga släppa taget om historien – om vem jag är, hur världen fungerar och min plats i den, det är en resa som kommer föra dig närmare ditt autentiska Jag.

Know thyself – är det rådet visa människor gett oss genom årtusenden. Vad innebär det för Dig just där du är idag? Hur kan du lära känna dig själv bättre? Vad behöver du läka för att leva ett friare liv? Vad behöver du öppna upp för? Vad längtar du efter? Vad behöver du släppa taget om som inte tjänar dig längre? Kom ihåg att du aldrig mött dig själv där du är just nu.

Att våga utforska din djupare, inre röst – essensen i det som som är Du och sen kunna navigera utifrån denna plats, gör stor skillnad i upplevd livskvalitet. De flesta av oss längtar efter att få finnas med allt det vi är, både våra skuggsidor och vårt ljus. Det är till syvende och sist bara du som kan ge dig själv detta ”ok”.

Denna resa handlar om stegen från självacceptans till självkärlek som är absolut villkorslös.

Jag som erfaren terapeut kommer kärleksfullt att guida dig till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom dig.

Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen och höjderna inom dig själv i en gemenskap med andra kvinnor. Det är väldigt vackert och i sig läkande att göra detta utforskande i en grupp av kvinnor som precis som du tidigare gjort inre arbeten, det innebär att vi kan komma både djupare och högre i det gemensamma fältet. När vi kvinnor kommer samman skapar vi möjligheten för kvinnlig urkraft. Det inre arbetet går ofta fortare när vi är i en grupp – vi speglar, utmanar och håller varandra i kärlek.

Att leva i samklang med naturen är vårt naturliga tillstånd som vi som art på många sätt tappat. Detta är en resa som ger dig möjlighet att, genom olika naturceremonier, skogsbad, ritualer och plantmediciner, återknyta kontakt med naturen och därigenom dig själv, återställa en inre balans.

Vi kommer denna gång gå än djupare in i utforskandet av det transcendentala fältet, den själsliga aspekten av Dig. Hur kan du släppa taget än mer för att sjunka djupare in i ditt autentiska Jag och genom det nå nya höjder av transcendental kvalité.

Jag tar i mitt arbete hjälp av:

❍ Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv

❍ Terapeutiska tekniker för att tryggt hålla dig i ditt utforskande

❍ Naturen & Skogsbad för grundning & påminnelse om vårt ursprung

❍ Ljud & Vibration för läkning och helande

❍ Systerskap & Kvinnlig urkraft

❍ Eldceremoni för rensning & rening

❍ Plantorna Cacao & Rapéh för utkristallisering & kärlek

❍ Yoga och Meditation för klarhet & transcendens.

Röster från tidigare deltagare:

”Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv.”

”Denna retreat är det bästa jag någonsin gett min kropp och själ”

Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

”Jag blickar tillbaka och längtar genast dit igen. Känslan av att komma hem och samtidigt göra en lång resa. En plats som senast lämnade mig med känslor av expansion, kraft och harmoni. Allt från maten, inredningen, naturen och personerna bakom andas kärlek, näring och ljus.”

”Åsa, you are so majestic, beautiful and a medicine woman of the highest regard. The space you cultivated for us with so much effortless ease and full-confident command was both awe inspiring as a fellow practitioner, and allowed me to sink back into full rusting safety. I am with meaning and purpose, direction and self-poise that I haven’t felt, maybe ever before, to this degree!”

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegetarisk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Tid

Torsdag kl 17  – söndag kl 14

Din investering

8.000kr Originalpris

7.200kr Early bird (6 första platserna eller t.o.m. 1/3-24)

Delbetalning är möjlig vid ansträng ekonomi.

Pris inkluderar alla sessioner, fantastisk vegetarisk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Mejla: info@ladanretreat.se
En anmälningsavgift på 1.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas en månad innan retreaten.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till en månad innan retreat. Därefter återbetalas 50% av avgiften vid sjukdom.

Det finns inte möjlighet att byta över till annat datum för workshop/retreat om du blivit sjuk.

Jag som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare