Know thyself – Dagsretreat, 1 september

Välkommen till en dag för dig att landa inåt. En reträtt, ett uppehåll i den stressade vardagen. Välkommen att mjukna in i självkärlek och självomsorg.

Vi börjar dagen med ett fördjupat Kundaliniyogapass & meditation med fokus på hjärtchakrat. Låt dig guidas hem, in till dig. Det är den utgångspunkten du behöver ha för att skapa det liv du önskar.

Vi avnjuter därefter en varm sopplunch som följs av en meditationspromenad och skogsbad. En möjlighet för dig att återknyta kontakten med moder jord och därigenom dig själv, återställa en inre balans.

Eftermiddagen spenderar vi i en guidad visualisering för att väcka kontakten med din inre kompass, ditt mer autentiska Jag.

Vi avslutar dagen med en kort delning.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under hela retreaten. Jag uppmuntrar dig även att lämna in din telefon vid ankomst.

Inga förkunskaper krävs, alla är välkomna!

Röster från tidigare deltagare på liknande kurser/retreats:

”Åsas sätt att vägleda och säkra spacet i cirkeln är fantastiskt, hundra procent tillit skapas. MAGISKT!”

”Åsa du skapar ett magiskt space för att möta sig själv på djupet och samtidigt vara en del av ett större sammanhang! Kärleksfullt, rakt, tydligt och tillgängligt på ett sätt som gör att jag själv väljer att göra förändringar i livet. Tack för det!”

”Tillbaka i Ladan, tillbaka djupt in i mig. Allt finns, allt känns, jag gör det själv, vi gör det tillsammans – kvinnor tillsammans, kraftfullt, magiskt️.
Tack Åsa för att du håller, guidar och är DU, det hjälper mig bli mer av MIG! ”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

”Vördnad inför dig fina Åsa! Inför det du gör, ger och skapar. Den här helgen har öppnat upp så mycket kärlek inom mig och gett mig så mycket visdom, tack vare din vägledning och hur du håller oss alla. Med kärlek, kraft och klarhet.”

”Åsa, you are so majestic, beautiful and a medicine woman of the highest regard. The space you cultivated for us with so much effortless ease and full-confident command was both awe inspiring as a fellow practitioner, and allowed me to sink back into full rusting safety. I am with meaning and purpose, direction and self-poise that I haven’t felt, maybe ever before, to this degree!”

Tid

Söndag kl 10 – ca 16.30.

Plats

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö. Ladan tillhör Näs gård och ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar. Det går SL-buss från Tekniska högskolan som stannar vid Näs gård.

Din investering

1 800kr Early bird (t.o.m. 25 juli)

2.200 kr Originalpris

Pris inkluderar fantastisk vegansk & glutenfri lunch.

Bokning

Mejla info@ladanretreat.se. Bokad plats sker vid full betalning. Exklusivt begränsat antal platser.

Avbokningspolicy

Ingen återbetalning sker om du får förhinder. Det finns inte möjlighet att byta över till annat datum för workshop/retreat.

Jag som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare