Know thyself Deeper, September – November

Välkommen till en djupt transformerande resa som handlar om att fördjupa och läka kärleksrelationen till dig själv. Ta steget än djupare in i mötet med Dig under tre månaders intensivt inre arbete i en hållande kvinnocirkel.

“We must be willing to let go of the life we planned so as to have the life that is waiting for us.”
– Joseph Campbell

Vad vägleder dig genom livet? Hur ser ditt inre ledarskap ut? Vad inom dig lyssnar du till? Kan du urskilja vad som är i din sanna essens tjänst och vad som kommer från egot, personligheten, dina försvar, trauman och rädslor? Vad behöver du läka för att leva ett friare liv? Vad behöver du öppna upp för? Vad längtar du efter? Varför är du här på jorden, vad är ditt syfte, din mening?

Under tre månader följer vi månens cykel tillsammans. Öppnar upp för vårt inre ljus, våra djupaste skuggor och vår oändliga potential. Det sägs ta tre månader för att bryta mönster & programmeringar. Här blir du hållen genom processen.

Lär känna dig själv – Know thyself – är det rådet visa människor gett oss genom årtusenden. Vad innebär det för just Dig? Hur kan du lära känna dig själv bättre?

Detta är en resa till medvetet inre ledarskap!

Under tre månader ges du möjlighet att utforska din djupare, inre röst – essensen i det som som är Du. Den enda som idag kan ge dig ett ok på att vara allt det du är, är Du. Den här resan handlar om att återupptäcka och återerövra dig själv. Att våga landa in i självkärlek och självomsorg. Att våga vara allt det du är, det handlar om expansion och kraft.

 Väck din kreativitet och livskraft och bli medskapare av ditt eget liv!

Det handlar om att väcka dig själv till den du från början var menad att vara här på jorden, innan du stängde ner väsentliga delar av dig själv för att omvärlden inte kunde möta och spegla dig på det sätt du förtjänade. Det handlar om att uppleva din oändliga potential. Få kontakt med ditt unika syfte med varför du är här på jorden. Väcka magin till liv inom dig och i ditt liv.

Tillsammans har vi sju träffar. En längre retreat, tre dagsretreat och tre zoomsessioner. Däremellan finns möjlighet till daglig kontakt med systrar i privat WhatsApp-grupp. Du kommer kontinuerligt få uppgifter, så som meditationer, pranayama och kriyas att göra hemma. För dig att bygga upp din verktygslåda för att kunna leva ett hållbart liv med daglig praktik och inkännande kontakt med dig själv.

Jag som erfaren terapeut kommer kärleksfullt att guida dig till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom dig.

Toning Vibration och ljud har en magisk förmåga att få oss att öppna upp hjärtat, mjukna, hjälpa oss att släppa trauma och karma som sitter fast i kroppen. Vi kommer arbeta med att tona, ljuda och chanta. Du kommer få hitta din själs alldeles egen ton.

Ursprung Att leva i samklang med naturen är vårt naturliga tillstånd som vi som art på många sätt tappat. Detta är en resa som ger dig möjlighet att, genom olika naturceremonier, skogsbad, ritualer och plantmediciner, återknyta kontakt med naturen och därigenom till dig själv, återställa en inre balans.

Inre barnet – Guidade visualiseringar för dig att skapa en kärleksfull kontakt med ditt inre barn, kunna läka kärleksrelationen till dig själv. Även förstå vilka delar av dig själv du stängt ner, kunna återerövra hela dig och förstå varför du är här på jorden just nu. Din mening och ditt mål.

Transcendens Vi kommer gå djupt in i utforskandet av det transcendentala fältet, den själsliga aspekten av Dig. För att även från det perspektivet utforska mening och mål med ditt liv här på jorden. Hur kan du släppa taget än mer för att sjunka djupare in i din autentiska essens och genom det nå nya höjder av transcendental kvalité. Våra främsta verktyg i detta fält är meditation, chanting, sacred  Rapéh och astralresor.

Systerskap Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen och höjderna inom dig själv i en gemenskap med andra kvinnor. Det är väldigt vackert och i sig läkande att göra detta utforskande i en grupp av kvinnor som precis som du tidigare gjort inre arbeten, det innebär att vi kan komma både djupare och högre i det gemensamma fältet. När vi kvinnor kommer samman skapar vi möjligheten för kvinnlig urkraft. Det inre arbetet går ofta fortare när vi är i en grupp – vi speglar, utmanar och håller varandra i kärlek.

Gudinnan & Prästinnan – Vi kommer genom olika ritualer och ceremonier hedra gudinnekraften inom oss. Hedra de kvinnor, mödrar och systrar som gått före oss och de som kommer gå efter oss. Prästinnor har sedan urminnestid genom dedikerat ljusarbete hållit lågan av kvinnlig urkraft och magi vid liv – kärlek till allt levande. Rituella ceremonier hjälper oss att minnas och finna kontakt med oss själva och varandra i den kraften.

Jag tar i mitt arbete hjälp av:

❍ Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv

❍ Terapeutiska tekniker för att tryggt hålla dig i ditt utforskande

❍ Naturen & Skogsbad för grundning & påminnelse om vårt ursprung

❍ Ljud, Vibration & Toning för läkning och helande

Ritualer & Ceremonier kopplade till månen

❍ Arbete med chakrasystemet

❍ Arbete med de fem elementen

❍ Systerskap & Kvinnlig urkraft

❍ Eldceremoni för rensning & rening

❍ Plantorna Cacao & Rapéh för utkristallisering & kärlek

❍ Yoga och Meditation för klarhet & transcendens.

Röster från tidigare deltagare på liknande kurser/retreats:

”Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv.”

”Så oerhört tacksam av den djupa och transformerande resa som skett med mig dessa dagar. Åsas sätt att vägleda och säkra spacet i cirkeln är fantastiskt, hundra procent tillit skapas. Att få vara, uppleva och göra detta tillsammans med andra kvinnor är MAGISKT!”

”Efter första gången hos Åsa i Ladan så slutade jag med mina antidepressiva som jag förmodligen ätit i onödan men inte fått den hjälpen som Åsas retreats ger.
Det känns som att jag verkligen börjat komma till roten av det jag behöver stöd och hjälp med som ingen annan behandling/terapeut har kunnat guida mig till.
Jag är på rätt stig…”

”Åsa du skapar ett magiskt space för att möta sig själv på djupet och samtidigt vara en del av ett större sammanhang! Kärleksfullt, rakt, tydligt och tillgängligt på ett sätt som gör att jag själv väljer att göra förändringar i livet. Tack för det!”

Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet”

”Tillbaka i Ladan, tillbaka djupt in i mig. Allt finns, allt känns, jag gör det själv, vi gör det tillsammans – kvinnor tillsammans, kraftfullt, magiskt️.
Tack Åsa för att du håller, guidar och är DU, det hjälper mig bli mer av MIG! ”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

”Vördnad inför dig fina Åsa! Inför det du gör, ger och skapar. Den här helgen har öppnat upp så mycket kärlek inom mig och gett mig så mycket visdom, tack vare din vägledning och hur du håller oss alla. Med kärlek, kraft och klarhet.”

”Åsa, you are so majestic, beautiful and a medicine woman of the highest regard. The space you cultivated for us with so much effortless ease and full-confident command was both awe inspiring as a fellow practitioner, and allowed me to sink back into full rusting safety. I am with meaning and purpose, direction and self-poise that I haven’t felt, maybe ever before, to this degree!”

”Jag har gått i så många olika terapier, utbildningar, yogaformer utan att jag funnit något som känts så rätt som denna helg. Jag är så enormt tacksam över mitt mod och närvaro under hela retreaten och du guidade mig så fint in i trygghet och tillit.

Det här var det vackraste, finaste och mest läskiga jag gjort för mig själv!

Åsa ditt enormt genuina, varma och äkta sätt att se oss alla fick mig att släppa taget betydligt mer än jag någonsin gjort.

Stort Tack Åsa för att du öppnade mina ögon, att du inte vek undan utan var ärlig och rak om vad du såg om vad jag behöver.
Jag har påbörjat min dagliga praktik och den ska jag hålla, för mig själv och min hållbarhet i mitt liv.”

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegetarisk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Tid

Tisdag 3/9 – Zoomsession kl 10-13, Nymåne – Öppningscirkel, Intention & Meditation. Vi påbörjar vår 40-dagars kundalinipraktik. Syster-delning i cirkeln.

Onsdag 18/9 – Dagsretreat Ladan kl 10-16, Fullmåne – Fullmåneritual. Elementen. Naturen. Realeas-arbete utifrån inre barnet och sacred rage. Höstdagjämnning.

Onsdag 2/10 – Dagsretreat Ladan kl 10-16, Nymåne – Chakrasystemet. Kreativitet & Livskraft. Naturen. Inre barnet arbete – påminnelse om varför du är här.

Torsdag 17-20/10 – Retreat Ladan, (kl 17 tors-kl 14 sön), Fullmåne – Transcendens. Fullmåneritual. Astralresor. Meditation & medveten närvaro. Arbete med rösten genom toning & vibration. Skogsbad. Ceremonier med plantorna Cacao & Rapéh. Kundaliniyoga – Aquarius Sadhana. Kreativitet.

Fredag 1/11 – Zoomsession kl 10-13, Nymåne – Manifestation – Mening & mål med ditt liv. Aktivera Viljan. Pranayama. Syster-delning i cirkeln.

Fredag 15/11 – Dagsretreat Ladan kl 10-16, Fullmåne – Rituella Gudinne- & Prästinneceremonier. Din kontakt med naturen/Moder jord. Kreativitet & Livskraft.

Söndag 1/12 – Zoomsession kl 10-13, Nymåne – Avslut. Stängning av cirkeln. Intention. Meditation. Syster-delning i cirkeln.

Din investering

14.000 kr Kvinnor som tidigare arbetat med Åsa (Fram till 15 juli)

14.444 kr EB (Fram till 15 juli eller de första 6 platserna)

16.500 kr Originalpris

Delbetalning upp till sex månader är möjlig vid ansträng ekonomi.

Pris inkluderar allt, inklusive mat & logi i Ladan vid retreat & dagsretreat, så som fantastisk vegetarisk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Mejla: info@ladanretreat.se
En anmälningsavgift på 1.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas en månad innan vår resa börjar.

Exklusivt få antal platser!

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till 40 dagar innan påbörjad resa. Därefter ingen återbetalning.

Jag som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare