Know thyself – Min kärleksrelation till mig, Kvinnoretreat, 21-24 november

Välkommen till en transformerande resa som handlar om att fördjupa och läka kärleksrelationen till dig själv. En resa att återupptäcka och återerövra hela Dig.

Vad vägleder dig genom livet? Vad inom dig lyssnar du till? Kan du urskilja vad som är i din sanna essens tjänst och vad som kommer från egot, personligheten, dina försvar, trauman och rädslor? Vad behöver du läka för att leva ett friare liv? Vad behöver du öppna upp för? Vad längtar du efter?

Lär känna dig själv – Know thyself – är det rådet visa människor gett oss genom årtusenden. Vad innebär det för just Dig? Hur kan du lära känna dig själv bättre?

Att våga utforska din djupare, inre röst – essensen i det som som är Du och sen kunna navigera utifrån denna plats, gör stor skillnad i upplevd livskvalitet. De flesta av oss längtar efter att få finnas med allt det vi är, både våra skuggsidor och vårt ljus. Vi har alla upplevelser av att inte ha fått finnas med med allt det vi är, eftersom det inte finns några perfekta människor har ingen av oss barn blivit speglade och bemötta med kärlek i allt det vi är. Det resulterar i en inre liten tjej där inom dig som längtar efter att Du ska se och höra henne. Den enda som idag kan ge dig ett ok på att vara allt det du är, är Du. Den här resan handlar om att återupptäcka och återerövra dig själv. Att våga landa in i självkärlek och självomsorg.

Jag som erfaren terapeut kommer kärleksfullt att guida dig till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom dig.

Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen och höjderna inom dig själv i en gemenskap med andra kvinnor. Det är väldigt vackert och i sig läkande att göra detta utforskande i en grupp av kvinnor. När vi kvinnor kommer samman skapar vi möjligheten för kvinnlig urkraft. Det inre arbetet går ofta fortare när vi är i en grupp – vi speglar, utmanar och håller varandra i kärlek.

Väck din kreativitet och livskraft och bli medskapare av ditt eget liv!

Att leva i samklang med naturen är vårt naturliga tillstånd som vi som art på många sätt tappat. Detta är en resa som ger dig möjlighet att, genom olika naturceremonier, skogsbad, ritualer och plantmediciner, återknyta kontakt med naturen och därigenom dig själv, återställa en inre balans.

Vi kommer även med olika verktyg och metoder utforska det transpersonella, den själsliga aspekten av Dig och det transcendentala fältet. Du som arbetat med mig tidigare, detta är ett ypperligt tillfälle för fördjupning. Kom ihåg att du aldrig mött dig själv där du är just nu. Kom och låt dig påminnas och väckas på nytt!

Låt dig guidas till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom Dig.

Jag tar i mitt arbete hjälp av:

❍ Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv

❍ Terapeutiska tekniker för att tryggt hålla dig i ditt utforskande

❍ Naturen & Skogsbad för grundning & påminnelse om vårt ursprung

❍ Ljud & Vibration för läkning och helande

❍ Systerskap & Kvinnlig urkraft

❍ Eldceremoni för rensning & rening

❍ Plantorna Cacao & Rapéh för utkristallisering & kärlek

❍ Yoga och Meditation för klarhet & transcendens.

Röster från tidigare deltagare:

”Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv.”

”Denna retreat är det bästa jag någonsin gett min kropp och själ”

Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

”Jag blickar tillbaka och längtar genast dit igen. Känslan av att komma hem och samtidigt göra en lång resa. En plats som senast lämnade mig med känslor av expansion, kraft och harmoni. Allt från maten, inredningen, naturen och personerna bakom andas kärlek, näring och ljus.”

”Åsa, you are so majestic, beautiful and a medicine woman of the highest regard. The space you cultivated for us with so much effortless ease and full-confident command was both awe inspiring as a fellow practitioner, and allowed me to sink back into full rusting safety. I am with meaning and purpose, direction and self-poise that I haven’t felt, maybe ever before, to this degree!”

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegetarisk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Tid

Torsdag kl 17  – söndag kl 14

Din investering

8.500 kr Originalpris

7.777 kr Early bird-pris (de sex första platserna)

Delbetalning är möjlig vid ansträng ekonomi.

Pris inkluderar alla sessioner, fantastisk vegetarisk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Mejla: info@ladanretreat.se
En anmälningsavgift på 1.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas en månad innan retreaten.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till en månad innan retreat. Därefter återbetalas 50% av avgiften vid sjukdom.

Det finns inte möjlighet att byta över till annat datum för workshop/retreat om du blivit sjuk.

Jag som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare