VITTNESMÅL

Vittnesmål om terapeutiska retreat i Ladan

”Den här helgen blev mycket mer givande och utvecklande för mig som individ och för mig och min partners relation än vad jag hade vågat hoppats på. Ladan är verkligen en plats för läkning. Direkt när jag klev innanför dörrarna kände jag mig omfamnad.”

– Michaela (Workshop för par med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”En fantastisk workshop som ger många konkreta verktyg. En bra balans mellan aktiva övningar och lyssnande. Jonas och Åsa var både inspirerande och inkännande på ett mycket fint sätt. Platsen mycket fridfull och maten otrolig!”

– Josefine (Workshop för par med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Jag har gått i så många olika terapier, utbildningar, yogaformer utan att jag funnit något som känts så rätt som denna helg. Jag är så enormt tacksam över mitt mod och närvaro under hela retreaten och du guidade mig så fint in i trygghet och tillit.

Det här var det vackraste, finaste och mest läskiga jag gjort för mig själv!

Åsa ditt enormt genuina, varma och äkta sätt att se oss alla fick mig att släppa taget betydligt mer än jag någonsin gjort.

Stort Tack Åsa för att du öppnade mina ögon, att du inte vek undan utan var ärlig och rak om vad du såg om vad jag behöver.
Jag har påbörjat min dagliga praktik och den ska jag hålla, för mig själv och min hållbarhet i mitt liv.”

– Pernilla (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Så oerhört tacksam av den djupa och transformerande resa som skett med mig dessa dagar. Åsas sätt att vägleda och säkra spacet i cirkeln är fantastiskt, hundra procent tillit skapas. Att få vara, uppleva och göra detta tillsammans med andra kvinnor är MAGISKT!”

– Helena (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Kändes som jag upplevde nåt jag aldrig gjort förut, kom verkligen in i djupet av mig själv.”

– Niina (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”En magisk upplevelse! Att få vara i Ladan och göra en inre resa guidad av Åsa är jag djupt tacksam över!”

– Hanna C (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Det bästa jag gett mig själv, att få vägledas av dig Åsa till kärlek, acceptans och tillit till mig själv och processen. Evigt tacksam!”

– Mia (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Åsa du skapar ett magiskt space för att möta sig själv på djupet och samtidigt vara en del av ett större sammanhang! Kärleksfullt, rakt, tydligt och tillgängligt på ett sätt som gör att jag själv väljer att göra förändringar i livet. Tack för det!”

– Edit (Kvinnoretreat med Åsa)
✨✨✨✨

”En livsomvälvande retreat! Min tacksamhet över dessa dagar når inga gränser.”

– Isabelle (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Jag kan inte sätta ord på vad som hänt men något fantastiskt är det.”

– Hanna (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Att få möjligheten att arbete med mig själv under vägledning av Åsa och tillsammans med andra kvinnor är en en stark och viktigt upplevelse jag är otroligt tacksam för, lämnar alltid Ladan berörd och en önskan att fortsätta det vackra arbetet som Åsa hjälper mig med”

– Alexandra (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”Det finns inte ord att beskriva min tacksamhet till alla känslor, upplevelser och insikter efter den här helgen!”

– Mia (Kvinnoretreat med Åsa)

✨✨✨✨

”TACK Åsa från botten av mitt hjärta för vad du bidragit med för att jag skulle ta mig vidare med denna läkningsprocess. Verkligen wow! du höll hela gruppen på ett sådant kärleksfullt och proffsigt sätt som gjorde det tryggt att överlämna sig själv ett par dagar i ovisshet – för att möta sina inre skuggor.”
– Lina (Kvinnoretreat med Åsa)
✨✨✨✨
”Jag förundras över hur det bildas ett så otroligt fint band mellan en grupp kvinnor, i total tystnad, under några dagar. Att den tillhörigheten är starkare än något jag känt på länge. Det är så fint, och så fint att ha möjligheten att ge till sig själv. En otrolig kärlek känner jag i det.”
– Charlotte (Kvinnoretreat med Åsa)
✨✨✨✨
”Jag är evigt tacksam för att jag fick vara en del av denna retreat. Omtumlande, ögonöppnande och hjärtöppnande på det mest kärleksfulla sätt. Alla nya insikter, påminnelser, resonansen i varenda en av alla de andra kvinnorna. Att samlas med andra kvinnor och bevittna varandra i sårbarhet och mjukhet är så vackert och så kraftfullt. Ett så djupt och viktigt möte med mig själv som jag inte hade kunnat nå eller för den delen vågat nå och utforska själv, men med din vägledning Åsa, så vågar jag och känner mig så trygg och så hållen. Vilket öppnat upp ännu fler lager inom mig.
Så från djupet av mitt hjärta tack.”
– Lisa (Kvinnoretreat med Åsa)
✨✨✨✨

”Min upplevelse var väldigt stark. Helt nya vägar öppnades upp för att förstå mig själv bättre och att hantera min historia. Det var smärtsamt, befriande och stärkande. Ett tillstånd av frid i en långdragen kamp. Äntligen! Att samtidigt ha min livspartner som vittne stärkte det än mer. Det var stort. Därutöver upptäckte jag bla hur viktigt det är att fortsätta bemöta min partner med än mer respekt och kärlek. Hjärtliga T A C K Åsa och Jonas, för att ni skapar en sådan trygg plattform, fylld av visdom, kunskap och generositet!”

– Ellen (Den medvetna parrelationen med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Jag har rest jorden runt och deltagit på olika retreats i par form. Detta var en mäktig helhetsupplevelse. ALLT var oerhört proffsigt! Platsen, strukturen och framförallt Åsa och Jonas, som tillsammans höll gruppen oerhört tryggt och proffsigt. De delade med sig av egna upplevelser och var ett par som verkligen visar vägen på ett autentiskt, professionellt sätt.

Jag rekommenderar verkligen att göra denna resa tillsammans som par. Jag och min partner har varit tillsammans i 25 år och fick massor av användbara verktyg! Tack Åsa och Jonas, vi kommer tillbaka!”

– Helena (Den medvetna parrelationen med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Jag är verkligen tacksam för Åsa och Jonas personligheter och kompetens som delats med oss. Tack för nya insikter och verktyg jag har med mig framåt! Detta leder till positiv förändring i helt rätt riktning. Var sann mot dig själv, gå all in med allt du kan under den här workshopen, då har du så mycket att vinna! Fantastisk miljö och galet god mat och fika som en ytterligare bonus.”

– Christina (Den medvetna parrelationen med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”En erfarenhet som både ändrade relationen till min partner och relationen till mig själv. Med en fördjupad känsla av vad kärlek är och ökad nyfikenhet att vidare utforska och min inre värld lämnar jag helgen med kroppen fylld av tacksamhet.”

– Tea (Den medvetna parrelationen med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”En underbar upplevelse! Lärorikt, genuint och strukturerad. Åsa och Jonas strålar ödmjukhet och värme.”

– Alaa (Den medvetna parrelationen med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Så nöjd med denna helg, överträffade mina förväntningar (som var höga!) Har kommit närmare mig själv och min partner, fått en ökad förståelse och konkreta verktyg. Kärlek till Jonas och Åsa som gav så mycket av sig själva!”

– Caroline (Den medvetna parrelationen med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Oförglömliga dagar!”

”Magiskt var ordet!”

”Jag bara ler när jag tänker tillbaka. Det vi var med om var magiskt!”

”Så mycket kärlek, så mycket känslor, så mycket av ALLT! TACK!”

– Deltagare Kvinnoretreat med Åsa

✨✨✨✨

”Jag och min partner var inte på en bra plats när vi kom fram till Ladan. Vi hade svårt att nå och förstå varandra, vi navigerade utan att komma förbi förvirringen. Efter tre dagar med Åsa och Jonas känner vi oss lättade och enormt tacksamma. Det öppnade upp för en gemensam plattform som vi aldrig haft tillgång till tidigare, ett gemensamt språk. Det är det viktigaste vi någonsin gjort för vår relation och det har börjat bidra till läkning på djupet. Min själ kan andas igen, nu när vi kan mötas i våra olikheter och lära av varandra.”

– Sofia (Den medvetna parrelationen, workshop för par med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Tacksamheten jag känner efter dessa dagar är bortom ord. Tacksamheten för kärleken till mig själv och för den resa ni skapade med kärlek i alla dimensioner.Jag hoppas att ni känner att det ni kurerade dessa dagar tillsammans med en grupp av fantastiska kvinnor var ren magi. Den transmission som skedde i Ladan kommer få och har redan fått ringar på vattnet. Så direkt att första kvällen när jag kom hem och nattade min dotter så tittade hon på mig och från ingenstans säger hon till mig ”Mamma jag känner så mycket kärlek i mig just nu” Så vibrerande var en linjering med kärlek. Så vackert, kraftfullt och ljust.

Det var en grupp av kvinnor som åkte hem från Ladan som alla fick just komma hem, till sig själva. I sån närvaro, mjukhet och kraft. Nu vill jag ut och vibrera kärlek till alla omkring mig men framförallt till mig själva varenda dag. ”

– Andrea (Linjering med kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Njutning, lycka, lugn, sårbarhet, trygghet, samhörighet, näring, harmoni, naturen, kvinnlig urkraft, vördnad, ljuvlig mat.

Detta retreat är det absolut bästa jag någonsin gett min kropp och själ.

Det har öppnat många dörrar för mig, flera källor till lugn och lycka. Har en utmattningsproblematik som känts så väldigt mycket bättre tack vare detta. Jag känner mig starkare i själen. Mer lust till livet!”

– Charlotte (Linjering med kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Kombinationen av er två magiska kvinnor och spacet ni skapar, djupet ni öppnar är enormt och så nära. Hela spektrumet av känslor får plats, njutet av att umgås med mig själv och det gemensamma systerskapet. Och Ladan, tack för en plats som så kärleksfullt med varje material, detalj och frekvens kan husera alla dessa upplevelser. Och ja, jag gör min dagliga praktik och känner sådan kärlek till mig själv! Tack från botten av mitt hjärta, tack för allt och mer där till”

– Edit (Linjering med kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Allt, precis ALLT under helgen var till brädden fyllt av skönhet! En helg där vartenda litet hörn andades skönhet och där alla upplevelser var otroligt harmoniskt och tydligt väglett av Åsa och Jonas. Steg för steg landade jag djupt tillbaka i mig själv, i den självklara plats som är den inre skönheten grundad i kroppen och själen. Så ordlöst egentligen att få möjlighet att få bli så in i varje cell uppfylld av skönhet och tacksamhet! TACK!”

– Ingmari (Retreat Mysteriet människa med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

“Det finns inte en endaste människa som inte skulle ha nytta av den här typen av praktik. Det den gör är att helt enkelt föra oss närmre oss själva – att lyssna på oss själva och att lita på vår intuition. Åsa och Hanne-Lina säger inte hur man ska leva, de ger nyckeln så att du kan öppna din egen dörr och själv bestämma det.

Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv. Genom att förstå vad som format min väg hit och vad jag själv har för kraft att leda mig själv framåt så bottnar jag mer i mig själv och i min livsresa mer än jag någonsin gjort. En ovärderlig investering som gett ovärderliga insikter, verktyg och vänskaper.

Jag blev utmanad att våga se alla sidor av mig själv, även de som jag blundat för eller inte tänkt på under en lång tid. Läkningen som kommer efter en sån process är otrolig, och jag känner att det liksom finns mer plats nu på insidan av min kropp. Det är mycket härligare att vara jag nu. ”
– Sabina (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

“Släpp kontrollen och fundera inte över vad som ska ske – det kommer bli allt DU behöver.”
– Malin (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Den absolut vackraste platsen för en retreat som jag varit på, såväl den inre som den yttre miljön och hela atmosfären med dess helande energier. Allt skapat med fokus på minsta detalj, så mycket skönhet att ta in med alla sinnen.”

– Johanna (Retreat Mysteriet Människa med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Åsa och Hanne-lina är mina stora lärare. Deras förmåga att skapa ett tryggt space där allting är tillåtet är helt magiskt. Dom har hjälpt mig så otroligt mycket och jag önskar att deras vishet och arbete kommer så många fler till gagn för en ljusare och kärleksfullare tid.

Aldrig trodde jag att ett program kunde hjälpa mig på det sätt som detta har gjort. Jag önskar alla kunde få ta del av detta och ge det till sig själv. Jag kan inte tänka mig en finare gåva.

Ett år av kärlek, det är VERKLIGEN ett år av kärlek!”

– Sara  (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Åsa och Jonas – tusen TACK för en helt otrolig helg. Wow, jag är blown away. Ni kändes självklara, tydliga, kärleksfulla och hållande av ett helt magiskt space. Ni är helt fantastiska! Tyckte även att det som stack ut var att ni var så personliga och öppna med era egna upplevelser vilket kändes läkande och tryggt.

Jag tyckte även väldigt mycket om själva upplägget: strukturen och tydligheten, variationen mellan föreläsning, övningar och meditation, för att kunskap och upplevelse skulle få en så god möjlighet som möjligt att integreras på den korta tid vi hade tillsammans. Och samtidigt enkelheten i det hela och hur lätt och smidigt allt flöt på. Teknikerna vi fick lära oss – absolut guld värda.

Det öppnade verkligen upp ett gemensamt space inom oss som vi inte riktigt haft tillgång till på länge.

Fantastiskt att få göra detta på den magiska plats som Ladan är.”

– Helena (Workshop för par med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Den här kursen har med vägledning av Åsa och Hanne-Lina, hjälpt mig att utforska och känna vad kärlek är. Snarare än att förstå. Vilket har gett mig en fördjupad kärlek till mig själv, som jag inser alltid har funnits men av yttre omständigheter inte kunnat se med samma klarhet. Jag hade aldrig funnit den här inre visdomen på samma sätt utan den här kursen som Åsa och Hanne-Lina skapat. Så tacksam.

Att läka tillsammans med andra är sårbart men så kraftfullt. Insikten att vi läker oss själva och varandra samtidigt. Jag har genom det här året fått sån djup respekt för den kraft vi kvinnor besitter, jag ser beundransvärt på kvinnor runt om mig på ett nytt sätt.

Den här kursen är den finaste gåvan jag har gett till mig själv, jag är blown away av all kärlek och alla upplevelser jag har fått genom det här året, det har varit helt ovärderligt. Bortom vad ord kan beskriva. Det här är en kurs som måste upplevas och kännas. På ditt eget unika vis.

Jag önskar alla en sådan här upplevelse. Det skulle förändra världen. Det har förändrat hela min inre värld. Och jag har insett att det är där det börjar ändå. Hos mig. Och det är också tillräckligt.

Åsa och Hanne-Lina, det dom gör kommer verkligen från djupet av deras hjärtan. På ett så professionellt och kärleksfullt sätt. Jag är bortom tacksam över att ha fått vara i dessa två magiska kvinnors närvaro. Deras visdom, kärlek och autenticitet är så inspirerande. Jag bär med mig denna upplevelse för alltid.

Jag vill skrika till hela världen att gå den här kursen!”

– Lisa (Ett år av Kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Att få vara i ett space där det inte går att vara något annat än autentisk och komma ner till sina djupaste sår och djupaste längtan, känna den smärtan och få hjälp med att lossa på det. Att få den hjälpen är ovärderligt och det är svårt att få på något annat sätt.

Lina och Åsa är otroligt skickliga och ser vad just du behöver bortom vad du själv inser.

Du kommer bli utmanad men också få exakt det du behöver just nu för att ta dig vidare i livet.”

– Jessica (Ett år av Kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Att få komma till Ladan är som det ljuvaste balsam någonsin för själen.

Lina och Åsa möjliggör inte bara ett innerligt möte med dig själv, de nästintill omöjliggör att du inte möter dig själv – med allt vad det innebär.

Lina och Åsa är otroligt kompetenta och förtroendeingivande vilket gör att jag känner mig 100% trygg, i alla lägen.

Lina och Åsa har på ett otroligt kärleksfullt sätt förmåga att skapa space för en hel grupp där man känner sig sedd, förstådd, hörd, viktigt och delaktig.

Jag känner mig alltid som vackrast när jag vistas i Ladan och den fantastiska miljö ni skapar.”

– Kristin (Ett år av Kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Dagen var rik på så många sätt och rymde så mycket. Så många intryck, och stundtals så få. Kontrasten däremellan var stark. Uppskattade särskilt ljudresan som verkligen tog mig till en annan plats. Och den trygga och finstämda men samtidigt intensiva ceremonin där alla känslouttryck var välkomna. Kände en total tillit till dig, gruppen och rummet. Det var starkt att liksom kunna överlämna sig helt och släppa taget.

Efteråt kändes det underligt och härligt att kliva ut i livet igen. Lite ny, men samtidigt mer mig själv.
Tack för det lugna och respektfulla guidandet på den här resan”

– Carolina (Dagsretreat med Rapéceremoni med Åsa)

✨✨✨✨

”Vilken underbar duo ni är som på så kort tid fick oss att både flyga och landa! Är så imponerad hur varje detalj länkades samman och blev till den helhet som gjorde att man kunde göra denna resa.”

– Gabriella (Kvinnoretreat med Hanne-Lina & Åsa)

✨✨✨✨

”Helgen i Ladan, som för övrigt är ett fantastiskt ställe, hjälpte mig att komma i ännu djupare kontakt med kärleken till mig själv.

Åsa och Hanne-Lina guidade oss genom meditationer och diverse aktiviteter under hela helgen och hjälpte till att skapa en trygg miljö i gruppen.

Jag själv upplevde en väldig stor inre utveckling under helgen i Ladan och kan verkligen rekommendera andra som vill få en djupare kontakt med sitt inre barn att ta chansen och åka iväg till detta rofyllda ställe.”

– Thelma (Kvinnoretreat med Hanne-Lina & Åsa)

 

✨✨✨✨
”Ladan, maten och omgivningen ger en inre harmoni. En upplevelse jag varmt kan rekommendera till alla i min närhet.
Jag kommer absolut tillbaka igen.”
– Johanna (Dagsretreat med Rapéceremoni med Åsa)

✨✨✨✨

”Jag och min partner deltog i Ladans parhelg -Imago relationsterapi under hösten 2021. Åsa och Jonas skapar ett otroligt tryggt rum i en fantastisk miljö där allt är välkommet. Utöver deras stora kunskap inom psykologi och parterapi så omfamnades vi också av massor av kärlek, gehör och guidning. Jag och min partner har verkligen fördjupat vår relation till varandra och till oss själva den här helgen samt fått en ordentligt stor dos med ökad förståelse varandra. Ovärderliga insikter och verktyg.”

– Thomasine Stiernswärd (Workshop för par med Jonas & Åsa)

✨✨✨✨

”Det var en fantastisk helg på alla sätt. Jag är glad och tacksam för hur väl det landade i både kropp och själ… Vi har nya, ovärderliga verktyg.”

– Jesper (Workshop för par med Jonas & Åsa)

✨✨✨✨

”Det här var en sådan fantastisk ögonöppnande och lärorik upplevelse! Sättet som Åsa och Jonas lärde ut metoden och ledde oss igenom processen med tydlighet och glädje kändes tryggt hela vägen. Helgen var en av de bästa presenterna som vi gett oss själva. ”

Tom Malmros & Sandra Andreis (Workshop för par med Jonas & Åsa)

✨✨✨✨

”So where do I begin?! Åsa. You are so majestic, beautiful and a medicine woman of the highest regard. The space you cultivated for us with so much effortless ease and full-confident command was both awe inspiring as a fellow practitioner, and allowed me to sink back into full rusting safety. I had not a shred or moment of resistance, fear or doubt. In fact, open, light, “bring it on,” and excitement was what I felt for the entire day. I am with meaning and purpose, direction and self-poise that I haven’t felt, maybe ever before, to this degree!

Thank you for you!

Thank you for seeing me!

Thank YOU.”

– Camilla (Rapéceremoni med Åsa)

✨✨✨✨

”Det är oerhört lätt att komma ner i sig själv och öppna upp hjärtat hos er och i Ladan.

Återigen så upptäcker jag nya sidor och känslor hos mig själv under en sådan här helg. ”

– Charlotte (Retreat Mysteriet Människa med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Vilket space ni har hållit och vilka upplevelser ni har kurerat. Tack för alla resor, närvaro och djuphet. Samhörighet. Wow.”

– Julia (Retreat Mysteriet Människa med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

” Er insats som pedagoger, terapeuter och medmänniskor under kursen var så himla härlig och bra. Och föredömligt och generöst delar ni med er av erfarenheter från både privata och professionella sammanhang, på ett väl avvägt och inte sällan humoristiskt sätt. Det är verkligen en eloge till er som lyckas göra något ganska svårt till något enkelt och roligt.”

– Erik (Workshop för par med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

” Fantastiskt ställe. Varmt tack för att ni delade så öppenhjärtigt av era erfarenheter det gjorde stämningen så tillåtande och autentisk.”

– Ylva (Workshop för par med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

”Jag är så oändligt tacksam för det arbete ni lagt ner och den service ni ger mig och världen. Jag är en förändrad människa tack vare den, och förändrad på ett sätt som inte är temporärt utan för alltid. Ni och det arbete ni gjort har berört mig djupt. Mig, min familj, mina barn, min kärleksrelation – ja allt i mitt liv. Jag känner som att jag klev in i programmet genom en dörr och ut genom en helt annan. Det är samma värld men jag har nya glasögon. Jag har superkrafter, jag har kärlek, jag har mod. Ni hjälpte mig låsa upp den dörren. TACK för det.

Jag kan på riktigt säga att jag älskar mig själv nu, utan att det känns påklistrat eller som nåt man borde kunna säga. Tack vare en så intuitiv, pedagogisk och kärleksfull vägledning från er båda känner jag för första gången i livet att jag genuint integrerat den här typen av praktik i kropp och själ. Det är inte längre för mig några övningar jag gör, utan ett nytt sätt att leva det här livet på. ”

– Sabina (Ett år av Kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Åsas och Hanne-Linas arbete går inte att beskrivas i ord, det behöver upplevas. De besitter så mycket läkande kunskap och verktyg som jag önskar att fler får ta del av. Under året med Åsa och Lina har jag fått vägledning hem till mig och hem till mitt hjärta. Med hjälp av deras verktyg har jag fått upptäcka nya delar hos mig själv och delar som jag hade glömt bort fanns, jag känner mig närmare mig själv än någonsin. Jag har inte blivit en ny människa efter det här året, jag har bara skalat av lager efter lager och kommit närmare min essens.”

– Molly (Ett år av Kärlek)

✨✨✨✨

”Ladan är en retreat plats helt i sin egen klass. Jag har varit på otaliga retreats runtom i världen och i Sverige och Ladan är utan tvekan i toppen och definitivt det ljuvligaste ställe jag vet i Sverige.

Ingenting har lämnats åt slumpen, varje detalj är magisk, otroligt vacker och genomarbetad.

Det första jag gör när jag kommer dit är att ta av mig skorna för att känna de ljuvliga golven mot mina fötter. Det känns som att komma hem. Närproducerat, äkta, exklusivt och med så mycket kärlek är varenda materialval.

Naturen runt Ladan är lugnande, renande och vacker.

Ladan i sig är lyxig på allra bästa sätt. Templet på övervåningen där sessioner, yoga, meditation, retreats utförs är helt hänförande.

Jag anländer och det är som att äntligen andas ut när jag går in genom dörrarna.

Total avslappning.

Sedan fyller Ladan och de ljuvliga retreats jag varit på där mig med livsenergi, harmoni och mjukhet.

Detta är sannerligen en oas strax utanför Stockholm som du inte vill missa.

Alla retreats är dessutom noggrant kurerade av kvinnan som står bakom skapandet av Ladan – och de är inget mindre än världsklass, varenda ett jag har varit på!”

– Lina (Ceremonier, Kvinnocirklar, Dagsretreat)

✨✨✨✨

”Från djupet av mitt hjärta,

– vilket space! Vilken gudomlig energi och närvaro du har. Vilken dag!

Jag vill ha mer (såklart!), av mig, av dig, och LADAN.

Miljön! Så genomtänkt. En sådan harmoni, stilsäkert och mysigt. Modernt och ”rustikt”, allt på samma gång.

Raphén, din närvaro, små ljud och handpåläggning….. Så mycket omtanke, värme och kärlek!”

-Victoria (Rapéhceremonier och Dagsretreat med Åsa & Jonas)

✨✨✨✨

“Du ska välja dig själv! Detta är en stor kärlek till just dig som en kvinna. Var öppen och låt dig ledas till en magisk resa där du får upptäcka din styrka, din svaghet och din fantastiska kapacitet. På vägen träffar du andra som hjälper dig längs stigen som du inte visste du behövde men tro mig, det gör du! Give yourself the biggest gift!”
– Stella (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

“Var öppen för inför en livsresa – våga vara öppen och ta emot det som kommer oavsett vad det är. Ju mindre förväntningar om resan, desto bättre”
– Josefin (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

“Det är ett fint sätt att på ett väldigt tryggt sätt återuppta kontakten med dig själv och ditt inre. Det är fint att kunna återkoppla och uppleva så många olika faser och skiftningar med samma grupp kvinnor – att kunna ta vid där vi slutade gången innan. Vackert, tryggt och ljuvligt”
– Kristin (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

“Otroligt vackert att möta sig själv med denna cirkel av kvinnor som vittnen och bärande kraft.”
– Kim (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

”Jag kan inget annat än varmt rekommendera Ladan. Ladan och dess omgivning är en av de mest magiska, transformerande och ljusfyllda platserna jag har haft äran att få uppleva och ta del utav. Min resa med Raphé och Kundaliniyoga var en kraftfull och djupt läkande upplevelse som fördjupade min självförståelse, tillit till mig själv och öppnade mitt hjärta och kontakten till mitt inre på ett extremt vackert och unikt sätt. Åsa och Annelie är båda fantastiska spaceholders som delar med sig av sina gåvor genom en dans av autenticitet, kärleksfullhet och djup vördnad.”

– Emma (Kundalini & Raphéretreat med Annelie & Åsa)

✨✨✨✨

”Ladan är en av mina absoluta favoritplatser och jag är otroligt tacksam att jag har fått möjlighet att ta del av flera retreat där.

Som helhet är det ett space som genomsyras av harmoni och liv. Den stora salen är magiskt vacker med mjuka golvtiljor, stora fönster och otrolig takhöjd. Det skapar en nästan sakral känsla och ett utrymme för andakt där jag kan hitta tillbaka till mitt inre. Och så kan jag kliva utanför dörrarna till en ljuvlig trollskog och en underbar sjö där jag kan rensa tankarna, fylla på med frisk luft och connecta med moder jord.

Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek ~ till mig själv och till världen.”

– Clara (Ceremonier och Kvinnocirklar)

✨✨✨✨

”Det har tagit ett tag att landa i allt som jag varit med om i Ladan och jag känner framförallt tacksamhet för att ni visade mig vägen tillbaka till mitt sanna Jag, att tillsammans med andra kvinnor få dela den upplevelsen var stort. Ni kompletterar varandra väldigt fint och det kändes som övningarna, yoga, meditationer mm var noga planerat och i vilken ordning saker och ting kom blev väldigt naturligt. Det öppnade sakta upp för mer och mer… Det var spännande att uppleva tystnaden, som ändå var så talande på något vis. Maten var fantastiskt god och jag kände mig fylld och närd på ett mycket tillfredsställande sätt.

Ni skapade ett tryggt rum för oss att bara vara i det som kom, det kändes verkligen kärleksfullt och innerligt på något vis. Jag bär nu med mig en ny dimension av mig själv, en plats, dit jag kan återvända, mitt eget space, min lust och sensualism, min kraft, mitt kvinnocenter, mitt hem.

Tack tack tack igen! Ni är verkligen båda två fantastiska!”

– Rebecka (Kvinnoretreat med Hanne-Lina & Åsa)

✨✨✨✨

”Ett retreat för dig som vill få utrymme för reflektion, självkärlek, tystnad, läkning, sensualitet, yoga och kärleksfull gemenskap i fantastisk miljö. För mig har dessa retreat kommit att bli en viktig del av mitt liv där jag för en helg får släppa min roll som partner, mamma, yrkeskvinna och enbart fokusera på mig som KVINNA. Vad behöver jag mer eller mindre av och vad behöver jag rensa ur mitt liv och min kropp. Tack från hela mitt hjärta för ni guidar mig i att känna och se allt som redan finns här.”

– Thomasine (flera Kvinnoretreats med Hanne-Lina & Åsa)

✨✨✨✨

”Ladan är ett av det vackraste och mest unika tempel jag fått möjligheten att uppleva. En oas som inte liknar någon annan retreat plats jag varit på.

Jag blickar tillbaka och längtar genast dit igen. Känslan av att komma hem och samtidigt göra en lång resa. En plats som senast lämnade mig med känslor av expansion, kraft och harmoni.

Allt från maten, inredningen, naturen och personerna bakom andas kärlek, näring och ljus.

Jag är så tacksam att jag fått möjligheten att uppleva ladan och allt som den gett mig. Jag önskar alla fick chansen att komma dit.”

– Andrea (Ceremonier och Kvinnocirklar)

✨✨✨✨

”Det har gjort att jag har hittat en styrka jag inte visste att jag hade.
Jag har fått verktyg som gjort att jag alltid kan bryta när jag går in i stress eller negativ spiral, och ett lugn i att jag alltid har det med mig.
Det har tagit mig utanför min comfortzone, jag har fått experimentera.
Det har förändrat mitt förhållningssätt till mig själv, på ett fint sätt.
Åsa och Lina är fantastiska, jag har aldrig träffat några med sån intuition, så skarpa och kärleksfulla.
Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet.
Att få uppleva systerskap på detta sätt där jag har fått dansa, gråta, skratta, skrika och allt däremellan i gemenskap är helt magiskt.”
– Malin  (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)
✨✨✨✨

“Gör det för guds skull!!! För DIN egen skull. Gör denna investering för dig själv, ge denna gåva till dig själv.”
– Lisa (Ett år av kärlek med Åsa & Hanne-Lina)

✨✨✨✨

“Gör det för guds skull!!! För DIN egen skull. Gör denna investering för dig själv, ge denna gåva till dig själv.”