Den medvetna parrelationen – Workshop för par, våren -25

Vill du och din partner utveckla och fördjupa er relation?
Vill du bli bättre på att förstå och kommunicera dina behov så att du kan ta fullt, moget ansvar för det som är ditt?
Vill ni lära er konkreta metoder för att hantera era olikheter?

Välkomna till en intensiv helg med fokus på er kontakt – en helg med möjlighet att förstå mer om era grundläggande anknytningsmönster och varför just ni kan hjälpa varandra att läka! Föreläsningar varvas med praktiska övningar som hjälper er till djupare kontakt mer er själva och varandra. Ni lämnar helgen med övningar och samtalstekniker att använda hemma.

Röster från tidigare deltagare:

”Jag och min partner har verkligen fördjupat vår relation till varandra och till oss själva den här helgen, samt fått en ordentligt stor dos med ökad förståelse för varandra. Ovärderliga insikter och verktyg.”

“Det här var en sådan fantastisk ögonöppnande och lärorik upplevelse! Sättet som Åsa och Jonas lärde ut metoden och ledde oss igenom processen med tydlighet och glädje kändes tryggt hela vägen. Helgen var en av de bästa presenterna som vi gett oss själva.”

De tekniker vi använder oss av under helgen är dels sprungna ur västerländsk psykologi med en psykodynamisk och anknytningsteoretisk grund, samt ur österländska traditioner så som meditation och medveten närvaro. Vi använder oss även av ljud och vibration genom Ljudresor som Jonas guidar.

Som parterapeuter har vi vår grund i Imago Relationsterapi som vilar på förståelsen att de nära relationerna, och i synnerhet den nära kärleksrelationen, innehåller unika möjligheter till läkande och växande. I de nära relationerna väcks våra smärtsamma tidigare erfarenheter till liv, ofta utan att vi är medvetna om att det händer. Så länge vi är omedvetna om vad som sker är risken stor att vi upprepar gamla sårande mönster. Det är ofta frustrerande, stundtals plågsamt, och ibland går det så långt att vi börjar tvivla på hela relationen. Samtidigt rymmer just denna aktivering av gamla sår fantastiska möjligheter. Tillsammans med en kärleksfull partner som lyckats förstå vad vi brottas med, och som bakom vardagsgnabb och frustration faktiskt vill vårt bästa, kan vi läka våra sår och veckla ut vår inneboende potential.

För mer info om oss och workshopen se Den medvetna parrelationen

Er investering

13.00/par (6.500kr/pers)

Pris inkluderar hela workshopen, fantastisk vegetarisk mat, Hamam-bad & bastu, dubbelrum för er två, lakan, morgonrock & handdukar.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 2.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till en månad innan retreat.

Därefter återbetalas 50% av avgiften vid sjukdom.

Det finns inte möjlighet att byta över till annat datum för workshop/retreat om du blivit sjuk.

Tid

Ankomst fredag kl 17, avfärd söndag kl 16

Bokning

Mejla: par@ladanretreat.se

En anmälningsavgift på 2.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas 1 månad innan workshopen.

Vi som håller ditt space

Jonas Pettersson – Leg. Psykolog, Parterapeut (IRT), Musiker & Gong Master

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.