Mysteriet Människa –

Den själsliga aspekten av att vara Du

Vad vägleder dig genom livet? Vad inom dig lyssnar du till? Kan du urskilja vad som är i din sanna essens tjänst och vad som kommer från egot, personligheten, dina försvar, trauman och rädslor?

Välkommen att under våra träffar utforska detta – utforska din djupare, klarare, inre röst – den själsliga aspekten av dig som människa. Här får du vara i en miljö där du tryggt kan utforska djupen inom dig själv i en gemenskap av andra likasinnade. Att låta oss navigeras av vår inre, autentiska kompass gör stor skillnad i upplevd livskvalitet.

Vi kommer tillsammans på olika sätt, med olika verktyg och metoder utforska det transcendentala, det transpersonella – det bortom materia och kroppsligt mänskliga.

Här djupdyker vi i Mysteriet Människa under tre månader tillsammans. Det är väldigt utvecklande att följas åt med en grupp under en längre tid. Även då det är ett individuellt arbete så hjälper vi omedvetet varandra som grupp. Det inre arbetet går ofta fortare när vi är i en grupp – vi speglar, utmanar och håller varandra.

❍ Första tillfället är en retreat på fyra dagar, torsdag-söndag. Här arbetar vi med olika meditationstekniker. Är med teman som Uppvaknande, Mystika upplevelser, Spiritual emergency. Vi för samtal utifrån texter ni fått i uppgift att läsa, kopplat till existentiella frågor. Vi tittar på vår personliga historia, möter vårt inre barn för att ta med hen på resan framåt. Vi utforskar olika delar/delpersonligheter av oss själva för att lära oss navigera och utgå från vårt mer autentiska Jag. Vi övar på att släppa taget om kontroll med hjälp av Rapéh- och eldceremoni.

❍ Andra tillfället är en Dagsretreat där vi ses en heldag i Ladan för att fokusera på inspiration (in-spirit) och kreativitet. Hur är vi mer ”in spirit”? Vi arbetar med guidad visualisering för att nå djupare kontakt med oss själva. Vi skogsbadar för djupare kontakt med jorden och vår egen kropp.

❍ Tredje tillfället är en helgretreat, fredag-söndag. Här är vi med teman som transcendens, andlighet och non-duality. Vi gör djupa inre guidade visualiseringar och guidade transcendentala resor. Vi möter hästarna för meditation i hagen. Vi tar hjälp av naturen för grundning och för arbete med de olika elementen. Vi möter plantan Cacao i ceremoni för att expandera vårt hjärtchakra och hjälpa oss själva till att utgå mer från vårt hjärtas röst. Hur kan vi manifestera mer av vår själsliga aspekt i vårt mänskliga, vardagliga liv? Vi jobbar med den fysiska rösten för att öppna upp vårt femte chakra – vår inre, klarare röst.

Låt dig guidas till sfärer och dimensioner långt bortom och på samma gång djupt inom Dig.

Jag tar i mitt arbete hjälp av:

✶ Guidad Visualisering för djupare möte med dig själv

✶ Naturen & Skogsbad för grundning & påminnelse om vårt ursprung

✶ Ljud & Vibration för läkning och helande

✶ Hästarna för att guidas till närvaro & intuition

✶ Eldceremoni för rensning & rening

✶ Plantorna Cacao & Rapéh för utkristallisering & kärlek

✶ Yoga och Meditation för klarhet & transcendens.

Röster från tidigare deltagare:

”Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv.”

Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet”

”Var öppen och låt dig ledas till en magisk resa där du får upptäcka din styrka, din svaghet och din fantastiska kapacitet. På vägen träffar du andra som hjälper dig längs stigen som du inte visste du behövde men tro mig, det gör du! Give yourself the biggest gift!”

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag känner mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek ~ till mig själv och till världen.”

I Ladan vistas du i vacker, rofylld miljö, serveras fantastisk vegansk mat lagad av vår kock Malin på Spirit food. Du har möjlighet att njuta av Hamam och bastu vid de längre retreaten. Ladan ligger 45 minuter från Stockholm vid sjön Sparren, med egen badstrand, nära till magisk natur och hagar med Islandshästar.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Inga tidigare erfarenheter av hästar krävs. Det handlar här inte om ridning av hästarna, utan kortare samvaro, närvaro och frivillig beröring. Hästar är ett mycket känsligt och inkännande djur, som kan hjälpa oss nå de kvaliteter i oss själva.

Tid

Mejla för mer info!

Din investering

Mejla för mer info!

En plats till reducerat pris är möjlig vid särskilt ansträngd ekonomi. Sänd ansökan via mejl och förklara din situation och varför du önskar denna plats.

Pris inkluderar alla retreat och samtliga sessioner, fantastisk vegansk mat vid alla tillfällen, Hamam-bad & bastu vid de längre retreaten, delat sovrum med person av samma kön, lakan, morgonrock & handdukar. Inga extra kostnader tillkommer.

Bokning

Mejla: info@ladanretreat.se.
En anmälningsavgift på 1.000kr för att boka din plats. Resterande investering  sker två månader innan programstart.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till 45 dagar innan programstart. Därefter återbetalas 50% av avgiften vid sjukdom.

Jag som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut (inom transpersonell psykologi), Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare