Linjering med Kärlek, 3-7 maj

Äntligen öppnar vi dörrarna till vår resa in i principen kärlek, arbetet och njutningen tar plats i systerskap i Ladan, på Näs Gård den 3-7 maj. Tiden då naturen fullkomligt exploderar av nytt liv. I samklang med naturens uppvaknande, den gudomligt kreativa kraften, bjuder vi dig att själsligt väcka dig själv.

Resan handlar om att läka och fördjupa kärleksrelationen till dig själv och allt runt omkring dig. Vi, Åsa & Hanne-Lina, har skapat det upplevelsebaserade självutvecklings konceptet vi själva drömt om – denna gång i form av fem dagar tillsammans i ljuvliga Ladan. Den transformation våra deltagare brukar nå efter en helg kommer nu nå nya höjder i denna förlängda resa av fem dagars djupdykning in i det magiska mysteriet som är kvinnan Du.

Vi vill betona att det handlar om ut-veckling, om expansion. Hur kan du veckla ut dig själv, bortom dina försvar och begränsningar, och nå din högsta potential? Vilka försvar behöver du vara med och transformera så att du inte står i vägen för dig själv? Hur väcker du dig själv som en person som står stadigt och grundat i kärlek, sensualitet och livskraft? Vi håller, stöttar, utmanar, speglar och bevittnar varandra under vår personliga process på vår väg tillsammans.

När världen befinner sig i en form av crescendo av förvrängd maskulin energi så är uppvaknandet av det Gudomligt feminina inte längre ett val, utan en livsnödvändighet.

Vårt samarbete utvecklas hela tiden, och vi riktar mer och mer in oss på varaktig transformation som verkligen gör skillnad. Vi har arbetat med att hålla olika typer av retreat i många år och vi avancerar på ett sätt som gör att vi rör oss bort från “doppa tån i högre medvetande och sedan åka tillbaka till vanliga livet” mot “det här är sättet jag lever mitt liv, med målet att det blir en total linjering med kärlek”. Med det sagt är resan denna gång designad för dig som är redo för just det, med insikten om att detta är en livslång praktik. Det handlar aldrig om perfektion, utan dedikation.

Du som varit hos oss tidigare, tveka inte att komma tillbaka – bli påmind, påfylld och uppväckt på nytt. Kom ihåg att du aldrig mött dig själv tidigare där du är just nu!

Smakprov från vad vår helg kommer att innehålla:

✨ Sensualitet, ett öppnande till livskraft.

✨ Kreativitet

✨ Natur

✨ Mindset, att verka från olika frekvenser.

✨ Transcendens – villkorslös kärlek.

✨ Hitta din väg – Intention, kraft, vilja, och manifestation.

✨ Maskulin & Feminin balans, union och harmoni.

✨ Det transpersonella och transcendentala.

✨ Kundaliniyoga

✨ Meditation

✨ Breathwork

✨ Embodiment praktik

✨ Ritualer & Ceremonier – Cacao & Eld & Vatten

✨ Fullmåneceremoni, vi har en fullmåne den 5 maj.

✨ Systerskap

✨ Hamam & Bastu

Röster från tidigare deltagare:

“Jag kan på riktigt säga att jag älskar mig själv nu, tack vare en så intuitiv, pedagogisk och kärleksfull vägledning från Åsa & Hanne-Lina.

Det finns inte en endaste människa som inte skulle ha nytta av den här typen av praktik. Det den gör är att helt enkelt föra oss närmare oss själva – att lyssna på oss själva och att lita på vår intuition. Åsa och Hanne-Lina säger inte hur man ska leva, de ger nyckeln så att du kan öppna din egen dörr och själv bestämma det.” – Sabina

“Jag önskar alla en sådan här upplevelse. Det skulle förändra världen. Det har förändrat hela min inre värld. Åsa och Hanne-Lina, det dom gör kommer verkligen från djupet av deras hjärtan. Jag är bortom tacksam över att ha fått vara i dessa två magiska kvinnors närvaro. Deras visdom, kärlek och autenticitet är så inspirerande. Jag bär med mig denna upplevelse för alltid. Jag vill skrika till hela världen att gå den här kursen!” – Lisa

”Åsas och Hanne-Linas arbete går inte att beskrivas i ord, det behöver upplevas. De besitter så mycket läkande kunskap och verktyg som jag önskar att fler får ta del av. Med hjälp av deras verktyg har jag fått upptäcka nya delar hos mig själv och delar som jag hade glömt bort fanns, jag känner mig närmare mig själv än någonsin.” –Molly

“Jag tror på riktigt att det skulle förändra världen om fler jobbade med sig själva på detta sättet. Att få uppleva systerskap på detta sätt där jag har fått dansa, gråta, skratta, skrika och allt däremellan i gemenskap är helt magiskt.” – Malin

Din investering

10.000 kr original pris

Delbetalning under 4-6 månader är möjlig vid ansträng ekonomi.

Pris inkluderar helpension i fem dagar – alla sessioner, fantastisk vegansk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum, lakan, morgonrock & handdukar.

Tid

Onsdag 3/5 kl 17 till söndag 7/5 kl 14

Bokning

Bokad plats sker vid betalning av anmälningsavgift. Exklusivt begränsat antal platser. Mejla: karlek@ladanretreat.se

Avbokningpolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning fram till 40 dagar innan retreat.

Därefter återbetalas 50% av avgiften vid sjukdom.

Det finns inte möjlighet att byta över till annat datum för workshop/retreat om du blivit sjuk.

Vi som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.

Hanne-Lina – Mentor, Activator och Feminine Embodyment Teacher