Kvinnogrupp, Årsarbete 2021-2022 med start i okt. –21

”Ett år av kärlek” väck din gudomliga feminina kraft 

Under ett år kommer vi att arbeta tillsammans för att läka och fördjupa kärleksrelationen till oss själva. Vi, Åsa & Hanne-Lina, har satt ihop den upplevelsebaserade självutvecklings kurs vi själva drömt om. Vi vill betona att det handlar om ut-veckling, om expansion. Hur kan du veckla ut dig själv, bortom dina försvar och begränsningar, och nå din högsta potential? Vilka försvar behöver du vara med och transformera så att du inte står i vägen för dig själv?  Hur väcker du dig själv som en kvinna som står stadigt och grundat i kärlek, sensualitet och livskraft? Vi håller, stöttar, utmanar, speglar och bevittnar varandra under vår personliga process på vår väg tillsammans under detta år. Det är ovärderligt att knyta en sån typ av systerväv.

Det här är en grupp för dig som längtar efter att läka relationen till dig själv genom arbete med ditt inre barn. För dig som längtar efter ett liv med högre medvetande och en starkare koppling till naturen. För dig som vill undersöka och uppleva det transpersonella, det bortom Jaget. För dig som längtar efter att få njuta av och blomma ut i din feminina sensualitet. För dig som längtar efter att fördjupa dig inom Kundaliniyoga och meditation. För dig som vill ha verktyg att hantera ditt mind när de kastar in oss i negativa spiraler. För dig som har utmaningar med din sensualitet och sexualitet och vill känna dig hållen när du öppnar tillgången till denna kraft. För dig som längtar efter systerskap. För dig som är redo att comitta till att ett år av kärlek leder till ett liv i kärlek. Ett liv i kärlek som också innebär ett ansvarstagande att föra vidare denna frekvens av visdom och kärlek bortom dig själv.

Vi kommer att njuta ett år fullt av;

Female embodiment. Inre barn arbete. Release arbeten. Transpersonella övningar. Symboldrama & visualiseringar. Sensualitet. Sexualitet. Kreativitet. Meditation. Ceremonier. Reningsritualer. Gudinneritualer. Natur. Kundaliniyoga. Pranayama. Charing circles. SYSTERSKAP.

Detta program är inte för nybörjare, utan för dig som tidigare gjort inre arbeten, lärt känna dig själv och som nu är redo att utvecklas i systerskap och så småningom kliva in i någon form av servicearbete för dina medmänniskor och moder jord. Vi kommer att vara en exklusivt liten grupp på 12-14 kvinnor.

Din investering

Mejla för mer info.

Tid

Oktober 2021 – september 2022

Bokning

Ansökan sker via mejl, för vidare samtal med Hanne-Lina & Åsa.

Exklusivt begränsat antal platser.

Mejla: hello@hannelina.com eller asa@terapiasaolsson.se

Vi som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.

Hanne-Lina – Mentor, Activator och Feminine Embodyment Teacher