Kvinnogrupp ”Ett år av Kärlek”, 21-23 oktober

Uppstart av årsprogram 2022-2023

”Ett år av kärlek” – Ett år av transformation för att förkroppsliga kvaliteten kärlek i allt du är och allt du gör

“Släpp kontrollen och fundera inte över vad som ska ske – det kommer bli allt DU behöver.” – Malin (Tidigare deltagare Ett år av kärlek)

Det här är ett år för dig som längtar efter att läka relationen till dig själv genom arbete med ditt inre barn. För dig som längtar efter att få njuta av och blomma ut i din feminina sensualitet. För dig som längtar efter ett liv med högre medvetande, mer meningsfullhet och en starkare koppling till naturen. För dig som vill undersöka och uppleva det transpersonella, det bortom Jaget. För dig som vill ha verktyg att hantera ditt mind när de kastar in oss i negativa spiraler. För dig som har utmaningar med din sensualitet och sexualitet och vill känna dig hållen när du öppnar tillgången till denna kraft. För dig som inte kan vänta tills du äntligen får möta HELA dig själv i all kraft, sårbarhet och livskraft. För dig som längtar efter systerskap.

För dig som är redo att comitta till, och tro på, att ett år av kärlek leder till ett liv i kärlek. Ett liv i kärlek som också innebär ett ansvarstagande att föra vidare denna frekvens av visdom och kärlek bortom dig själv.

“Att ge mig själv gåvan att lära känna mig, att se mig själv tydligare och att våga lyssna på och ledas av mitt inre är det smartaste och finaste jag gjort för mig själv. Genom att förstå vad som format min väg hit och vad jag själv har för kraft att leda mig själv framåt så bottnar jag mer i mig själv och i min livsresa mer än jag någonsin gjort. En ovärderlig investering som gett ovärderliga insikter, verktyg och vänskaper.” – Sabina (Tidigare deltagare Ett år av kärlek)

Under ett år kommer vi att arbeta tillsammans för att läka och fördjupa kärleksrelationen till oss själva och allt runt omkring oss. Vi, Åsa & Hanne-Lina, har satt ihop den upplevelsebaserade självutvecklings kurs vi själva drömt om. Vi vill betona att det handlar om ut-veckling, om expansion. Hur kan du veckla ut dig själv, bortom dina försvar och begränsningar, och nå din högsta potential? Vilka försvar behöver du vara med och transformera så att du inte står i vägen för dig själv? Hur väcker du dig själv som en kvinna som står stadigt och grundat i kärlek, sensualitet och livskraft? Vi håller, stöttar, utmanar, speglar och bevittnar varandra under vår personliga process på vår väg tillsammans under detta år. Det är ovärderligt att knyta en sån typ av systerväv.

För mer info om innehåll av året:

Din investering

Mejla oss gärna för mer information och för att påbörja anmälningsprocessen. Investeringen är av betydande sort både vad det gäller ekonomisk karaktär och energi. Det krävs dock inte omfattande tidsmässig investering så det går fint att kombinera med befintlig karriär och moderskap.

Tid

Oktober 2022 – september 2023

Bokning

Ansökan sker via mejl, för vidare samtal med Hanne-Lina & Åsa.

Exklusivt begränsat antal platser.

Mejla: karlek@ladanretreat.se

Vi som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.

Hanne-Lina – Mentor, Activator och Feminine Embodyment Teacher