Dagsretreat med Ljudresa, Kundalini & Rapéh, 1 oktober

Välkommen till en dag för dig att landa in i hjärtat. Landa in hemma hos dig, in i vibrationen kärlek. Det handlar om att nå din djupare autentiska kraft. Den kraft de flesta av oss på olika sätt gett bort till något utanför oss. Nu handlar det om att ta tillbaka den kraften för att använda den i din tjänst, med utgångspunkt i hjärtat.

Med Vibration, Kundaliniyoga & Rapéhceremoni får du hjälp och guidning att utkristallisera essensen i det som är Du.

I denna typ av djupa energiarbeten skapas möjligheten att möta dig själv med en större autenticitet och närvaro, för att nå expansion.

Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av sacred Rapéh, men du behöver ha en genuin vilja att gå in i djupa inre processer och vara redo att sätta ditt personliga Jag åt sidan för att möta din djupare sanning med ödmjukhet. Det är kraftfulla verktyg för att lära känna och förstå mer om dig själv.

Om sacred Rapéh

Rapéh är en helig plantmedicin från Amazonas med tobakplantan som bas.

Denna plantmedicin har potential att hjälpa oss att återknyta kontakten med vår djupaste sanning och autentiska kraft. Rapéh har potential att hjälpa oss utkristallisera våra tankar, utkristallisera vår essens. Den lämnar oss ofta i ett meditativt tillstånd. Upplevelsen är dock som allt annat individuell.

Rapéh har ofta en utrensande effekt som hjälper oss att släppa blockeringar. Den kan även hjälpa oss till expansion av vårt medvetande, nå bortom Jaget.

Rapéh består av askan från vild Tobak (Nicotiana rustica) och blandas, beroende på tradition, med andra medicinska örter. Medicinen förbereds i bön, för hand, av medicinmän och medicinkvinnor i Brasilianska Amazonas.

Rapéh är lagligt och ger inte hallucinationer.

Askan blåses upp i näsborrarna, genom en så kallad Tepi, pipa, av någon som har nära relation med plantan.

Effekterna av Rapéh kan vara starka eller milda, beroende på mängd, intention, förhållanden, omgivningen och personen som blåser. Oavsett så är mötet med Rapéh kraftfullt och vi rekommenderar det enbart om man är kallad till det och bjuder in medicinen med respekt och genuin vilja att möta en djupare sanning inom sig själv.

Din investering

1 600kr original pris.

Pris inkluderar alla sessioner och ceremoni, samt fantastisk vegansk lunch.

Tid

Lördag 1 oktober, kl10.15-17

Bokning

Bokad plats sker vid full betalning. Exklusivt begränsat antal platser. Mejla: info@ladanretreat.se

Sjukdom

Vid sjukdom sker 70% återbetalning av avgiften. I övrigt är anmälan bindande!

Vi som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT), Kundaliniyogalärare & Initierad i traditionen kring sacred Rapéh

Jonas Pettersson – Musiker, Gong Master, Leg. Psykolog & Parterapeut (IRT)