Retreats

”Att läka tillsammans med andra är sårbart men så kraftfullt. Insikten i att vi läker oss själva och varandra samtidigt. Den här kursen är den finaste gåvan jag har gett till mig själv. Jag önskar alla en sådan upplevelse, det skulle förändra världen.”

”Den absolut vackraste platsen för en retreat som jag varit på, såväl den inre som den yttre miljön och hela atmosfären med dess helande energier. Allt skapat med fokus på minsta detalj, så mycket skönhet att ta in med alla sinnen.”

Ladan

“Ladan är en retreat-plats helt i sin egen klass. Ingenting har lämnats åt slumpen, varje detalj är magisk, otroligt vacker och genomarbetad.”

 

Rummen

”Ladan och dess omgivning är en av de mest magiska, transformerande och ljusfyllda platser jag har haft äran att få uppleva och ta del utav.”

Vila

”Ladan är en plats som omfamnar mig och där jag hittar hem till mig själv. Här känner jag mig hållen och trygg att utforska och gå på djupet. Jag blir grundad och fylld av energi. Det är ett space som väcker hopp och kärlek – till mig själv och till världen.”

Templet

”Ladan är ett av de vackraste och mest unika tempel jag fått möjlighet att uppleva. En oas som inte liknar någon annan retreat-plats jag varit på.”

 

Hamam

”Ladan är sannerligen en oas strax utanför Stockholm som du inte vill missa.”

Natur