Den medvetna parrelationen del 2 – Workshop för par, 3-5 maj

Varmt välkomna till Den medvetna parrelationen del 2!

Detta är en helg för er som tidigare deltagit i vår workshop Den medvetna parrelationen, eller gått i en längre parterapi hos någon av oss.

Helgen kommer bli en fantastisk blandning av att stärka det positiva och att förstå mer om det som blir trassligt. Vi fortsätter arbetet med att använda konflikten som en ingång till ökad förståelse och stärkt samarbete, och vi fortsätter vår vandring bort från polarisering och destruktivt beroende i riktning mot den vuxna medvetna parrelationen!

Vi kommer fördjupa vår förståelse av vad mogen självständighet och sunt beroende innebär, så att ni alltmer kan våga släppa varandra fria och hålla varandra nära på alla de sätt just ni behöver.

Ni är många som efterfrågat del 2 av denna workshop och som önskat ämnen för workshopen. Vi kommer att försöka få med de ämnen som flest önskat.

Det blir även denna gång en intensiv helg men med större utrymme för integrering mellan passen. Praktiska övningar varvas även denna helg med kortare föreläsningar och guidade visualiseringar.

Vår ambition är att ni ska lämna denna helg med en upplevelse av stärkt kontakt med varandra, nya insikter, och inte minst konkreta tekniker att använda hemma!

Röster från tidigare deltagare:

”Jag och min partner var inte på en bra plats när vi kom fram till Ladan. Vi hade svårt att nå och förstå varandra, vi navigerade utan att komma förbi förvirringen. Efter tre dagar med Åsa och Jonas känner vi oss lättade och enormt tacksamma. Det öppnade upp för en gemensam plattform som vi aldrig haft tillgång till tidigare, ett gemensamt språk. Det är det viktigaste vi någonsin gjort för vår relation och det har börjat bidra till läkning på djupet. Min själ kan andas igen, nu när vi kan mötas i våra olikheter och lära av varandra.”

“Det här var en sådan fantastisk ögonöppnande och lärorik upplevelse! Sättet som Åsa och Jonas lärde ut metoden och ledde oss igenom processen med tydlighet och glädje kändes tryggt hela vägen. Helgen var en av de bästa presenterna som vi gett oss själva.”

De tekniker vi använder oss av under helgen är dels sprungna ur västerländsk psykologi med en psykodynamisk och anknytningsteoretisk grund, samt ur österländska traditioner så som meditation och medveten närvaro. Vi använder oss även av ljud och vibration genom Ljudresor som Jonas guidar.

Som parterapeuter har vi vår grund i Imago Relationsterapi som vilar på förståelsen att de nära relationerna, och i synnerhet den nära kärleksrelationen, innehåller unika möjligheter till läkande och växande. I de nära relationerna väcks våra smärtsamma tidigare erfarenheter till liv, ofta utan att vi är medvetna om att det händer. Så länge vi är omedvetna om vad som sker är risken stor att vi upprepar gamla sårande mönster. Det är ofta frustrerande, stundtals plågsamt, och ibland går det så långt att vi börjar tvivla på hela relationen. Samtidigt rymmer just denna aktivering av gamla sår fantastiska möjligheter. Tillsammans med en kärleksfull partner som lyckats förstå vad vi brottas med, och som bakom vardagsgnabb och frustration faktiskt vill vårt bästa, kan vi läka våra sår och veckla ut vår inneboende potential.

För mer info om oss och workshopen se Den medvetna parrelationen

Er investering

12.500/par (6.250kr/pers)

Pris inkluderar hela workshopen, fantastisk vegetarisk mat, Hamam-bad & bastu, dubbelrum för er två, lakan, morgonrock & handdukar.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 2.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till en månad innan retreat.

Därefter återbetalas 50% av avgiften vid sjukdom.

Det finns inte möjlighet att byta över till annat datum för workshop/retreat om du blivit sjuk.

Tid

Ankomst fredag kl 17, avfärd söndag kl 16

Bokning

Mejla: par@ladanretreat.se

En anmälningsavgift på 2.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas 1 månad innan workshopen.

Vi som håller ditt space

Jonas Pettersson – Leg. Psykolog, Parterapeut (IRT), Musiker & Gong Master

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) och Kundaliniyogalärare.