Sommarsolståndsretreat 18-19/6,
Kundaliniyoga & Ljudresa

Välkommen till ett dygn för dig att landa inåt. En reträtt, ett uppehåll i den stressade vardagen. Njut av Ladans Hamam, hjärtöppnande Kundaliniyoga och magisk Ljudresa. Välkommen att mjukna in i självkärlek och självomsorg.

Sommaren är på ingång. För många av oss är sommaren en hektisk tid, trots semestrar och ledighet. Vi har väntat på solen, på ljuset, på grönskan och nu vill vi inte missa en sekund. Hur kan du förbereda dig för att få den sommar du behöver, det din kropp och själ behöver, snarare än vad du skapar i ditt mind? Vad behöver du släppa taget om, vad behöver du öppna upp för?

Kvällen spenderar vi i Hamam- och bastubad för reningsritual. Vi avslutar kvällen vid elden för en ceremoni i sommarsolståndets tecken. Vi börjar lördagen med ett fördjupat Kundaliniyogapass & meditation med fokus på hjärtchakrat. Låt dig guidas hem, in till dig. Det är den utgångspunkten du behöver för att skapa det liv du önskar.

Vi avnjuter därefter en varm sopplunch som följs av en meditationspromenad i skogen.

Eftermiddagen spenderar vi i en Ljudresa. Vi avslutar dagen med en kort sharing och te.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under hela retreaten. Vi uppmuntrar dig även att lämna in din telefon vid ankomst.

Tid

Fredag kväll till lördag eftermiddag.

Din investering

3 200kr (swish 0739-782677)

Inkluderar alla sessioner, fantastisk vegansk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum med någon av samma kön, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Bokad plats sker vid full betalning. Exklusivt begränsat antal platser. Mejla asa@terapiasaolsson.se eller jonaskarlpettersson@gmail.com

Covid-19 & sjukdom

Vid sjukdom sker 70% återbetalning av avgiften. I övrigt är anmälan bindande!

Vi som håller ditt space

Jonas Pettersson – Musiker, Gong Master, Leg. Psykolog & Parterapeut (IRT)

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare