Inre kraft & läkning med naturen, rösten, yoga & hästar, Kvinnoretreat 20-22 maj

Välkommen till en helg för dig att landa inåt, mjukna in i självkärlek och självomsorg. I djupa energiarbeten skapas möjligheten att möta dig själv med en större autenticitet och närvaro, för att nå expansion och möjlighet att starta en inre läkeprocess.

Under dagarna tillsammans kommer vi att återställa balans, njuta av oslagbar natur och befinna oss i ett Tempel med likasinnade kvinnor. Balsam för själen, energi för kroppen och öppnande av hjärtat.

Röster från tidigare deltagare i våra kvinnoretreats:

”Ett retreat för dig som vill få utrymme för reflektion, självkärlek, tystnad, läkning, sensualitet, yoga och kärleksfull gemenskap i fantastisk miljö. För mig har dessa retreat kommit att bli en viktig del av mitt liv där jag för en helg får släppa min roll som partner, mamma, yrkeskvinna och enbart fokusera på mig som KVINNA. Vad behöver jag mer eller mindre av och vad behöver jag rensa ur mitt liv och min kropp. Tack från hela mitt hjärta för ni guidar mig i att känna och se allt som redan finns här.”

”Jag blickar tillbaka och längtar genast dit igen. Känslan av att komma hem och samtidigt göra en lång resa. En plats som senast lämnade mig med känslor av expansion, kraft och harmoni. Allt från maten, inredningen, naturen och personerna bakom andas kärlek, näring och ljus.”

Detta är en helg som handlar om att återknyta kontakt med naturen och därigenom dig själv. Vi kommer ta hjälp av våra magiska Islandshästar som bor på Näs Gård. Med hästarnas hjälp kommer vi att öva närvaro genom meditation och beröring. I samvaro med hästarna har vi chans att lära och bli påminda om varandets konst. Detta är en retreat med fokus på ett djupt inre arbete, ett möte med dig själv. Hur kan du bättre lyssna på din inre röst? Vad behöver du läka för att leva ett friare liv? Vad behöver du släppa taget om? Vad behöver du öppna upp för?

Med hjälp av guidade inre visualiseringar, hästarna, naturen, aktivering av rösten, sacred cacao-ceremoni, Female embodiment, Kundaliniyoga och meditation guidar vi dig in i mötet med Dig.

För att få möjlighet att verkligen landa inåt är vi i tystnad under hela retreaten. Det kommer finnas tid för delning. Ladan är även en mobilfri zon, så du lämnar in din telefon vid ankomst.

Inga tidigare erfarenheter av hästar krävs. Det handlar här inte om ridning av hästarna, utan samvaro, närvaro och beröring. Hästar är ett mycket känsligt och inkännande djur, som kan hjälpa oss nå de kvaliteter i oss själva.

Vi kommer att starta en ny årsgrupp ”Ett år av Kärlek” i oktober 2022 så detta retreat är en möjlighet att känna in hur vi arbetar, vilket vi anser är av största vikt för både dig och oss om du vill delta i årsprogrammet.

För mer info om årsgruppen se: ”Ett år av Kärlek

Tid

Fredag kväll 20 maj– söndag lunchtid 22 maj

Din investering

6.000kr, Original pris

För studerande, sjukskrivna och arbetslösa, samt för dig med ansträngd ekonomi finns rabatterat pris, vänligen mejla för mer info.

Viss rabatt ges om du går vidare till ”Ett år av Kärlek”. Mejla för mer info.

Pris inkluderar alla sessioner, fantastisk vegansk mat, Hamam-bad & bastu, delat sovrum, lakan, morgonrock & handdukar.

Bokning

Mejla: info@ladanretreat.se.
En anmälningsavgift på 1.000kr för att boka plats. Resterande belopp betalas en månad innan retreaten.

Avbokningspolicy

Anmälningsavgiften på 1.000kr betalas ej tillbaka vid avbokning, annars fri avbokning till en månad innan retreat. Därefter återbetalas 70% av avgiften vid sjukdom med läkarintyg.

Vi som håller ditt space

Åsa Olsson – Samtalsterapeut, Parterapeut (IRT) & Kundaliniyogalärare

Hanne-Lina – Mentor, Activator och Feminine Embodiment Teacher